Ντύθηκε στα μαύρα Κύπριος τραγουδιστής! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντύθηκε στα μαύρα Κύπριος τραγουδιστής! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος ο γνωστός και καταξιωμένος Κύπριος τραγουδιστής αφού ο πατέρας του έφυγε «πλήρης ημερών» σε ηλικία 97 ετών.

Πρόκειται για πολύ γνωστό Κύπριο καλλιτέχνη Μιχάλη Βιολάρη ο οποίος με ένα σύντομο μήνυμα  ανακοίνωσε το θάνατο του πατέρα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Ξεκίνησε σήμερα 17 Ιανουαρίου το ταξίδι του στους αχράντους ουρανούς
ο πατέρας μας...Καλό σου ταξίδι στα αιώνια δώματα αγαπημένε μας...
Καλή αντάμωση...

 H κηδεία του Αντρέα Βιολάρη τελέστηκε την Πέμπτη 19/1 απο τον ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου και η οικογένεια έκανε έκκληση αντι στεφάνων να γίνουν εισοφρές στην Παγκύπρια οργάνωση τυφλών.

 

Image result for μιχάλης βιολάρης

Image result for μιχάλης βιολάρης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE