ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Μαύρες» διακοπές για 68χρονη – Εντοπίστηκε νεκρή από τον άντρα της

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Μαύρες» διακοπές για 68χρονη – Εντοπίστηκε νεκρή από τον άντρα της

Ήρθαν στην Κύπρο για να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης ωστόσο το ταξίδι τους στο νησί μας μετατράπηκε σε τραγωδία.

Ο λόγος για 68χρονη Βρετανίδα που στις 17 Ιανουαρίου αφίχθη στην Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές με το σύζυγό της και η οποία το πρωί της Πέμπτης 19/1 εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη 69χρονη εντόπισε αναίσθητη ο σύζυγός της και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και ο χαμός της 69χρονος πιθανότατα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.