ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Μαύρες» διακοπές για 68χρονη – Εντοπίστηκε νεκρή από τον άντρα της

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Μαύρες» διακοπές για 68χρονη – Εντοπίστηκε νεκρή από τον άντρα της

Ήρθαν στην Κύπρο για να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης ωστόσο το ταξίδι τους στο νησί μας μετατράπηκε σε τραγωδία.

Ο λόγος για 68χρονη Βρετανίδα που στις 17 Ιανουαρίου αφίχθη στην Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές με το σύζυγό της και η οποία το πρωί της Πέμπτης 19/1 εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη 69χρονη εντόπισε αναίσθητη ο σύζυγός της και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και ο χαμός της 69χρονος πιθανότατα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.

BEST OF TOTHEMAONLINE