Στην εντατική ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος

Στην εντατική ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Χιούστον,την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διεγνώσθη με πνευμονία και ξεκουράζεται, έπειτα από επέμβαση για τον καθαρισμό της αναπνευστικής του οδού.

Η γυναίκα του 92χρονου πρώην προέδρου Μπάρμπαρα Μπους διεκομίσθη επίσης στο ίδιο νοσοκομείο σήμερα, για προληπτικούς λόγους έπειτα από συμπτώματα κόπωσης και βήχα που παρουσίασε.

Ο 92χρονος Μπους νοσηλεύεται από το Σάββατο στο Houston Methodist Hospital. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας, δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά και για αυτό κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο γηραιότερος εν ζωή πρόεδρος των ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο και νοσηλεύτηκε δύο φορές το 2014: τη μία για επτά εβδομάδες, πάλι με πνευμονία και την άλλη για αναπνευστικά προβλήματα.

Από τότε που πέρασε τα 90, οι δημόσιες εμφανίσεις του έχουν περιοριστεί.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE