Ο Σταματάρης ερμήνευσε γυναικείο τραγούδι! Άξιος αντίπαλος! VIDEO

Ο Σταματάρης ερμήνευσε γυναικείο τραγούδι! Άξιος αντίπαλος! VIDEO

Η Παπαρίζου είχε έμπνευση και ο Κύπριος τραγουδιστής την άρπαξε από τα μαλλιά...

Και μπορεί εκ πρώτης ο Γιώργος Σταματάρης, αλλά και ο αντίπαλός του Γιάννης Φακίνος να σάστισαν με την επιλογή της Έλενας Παπαρίζου να τραγουδήσουν μια τεράστια επιτυχία της Μαρινέλλας, αλλά όταν ανέβηκαν στην σκηνή κυριολεκτικά «έσκισαν» το κομμάτι.

Όταν  οι δύο άντρες ερμήνευσαν το «Καμιά Φορά» κατάφεραν να προκαλέσουν ανατριχίλα στους κριτές με την εξαιρετική τους ερμηνεία, αλλά και στο κοινό που τους παρακολουθούσε. 

Και όταν η Έλενα Παπαρίζου κλήθηκε να αποφάσισει με ποιον θα περνούσε στην επόμενη φάση, επέλεξε τον Γιώργο Σταματάρη, με τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει στο τελευταίο λεπτό την ανατροπή και να παίρνει στην ομάδα του τον Γιάννη, ο οποίος ήταν εξίσου καλός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".