ΠΑΦΟΣ: Ανήλικες κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο άνθρωπο

ΠΑΦΟΣ: Ανήλικες κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο άνθρωπο

Δυο ανήλικες από την Πάφο κατήγγειλαν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ίδιο ενήλικα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η νέα υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως αφού οι δυο ανήλικες εκμυστηρεύτηκαν αργοπορημένα στους γονείς τους, τα όσα πέρασαν στα χέρια 25χρονου Ρουμάνου.

Όπως σημειώνεται η πρώτη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να έγινε τον Απρίλιο του 2015 και η δεύτερη περίπτωση στο διάστημα Μάιου – Δεκεμβρίου του 2016.

Μετά την καταγγελία από τους γονείς η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του όπου διατάχθηκε η εξαήμερη κράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Οι θεσμοθετημένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται σε κάθε περίπτωση, ίσχυσαν και στους διορισμούς των νέων γενικών διευθυντών των υπουργείων, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι την πολιτική κατεύθυνση προσδιορίζει ο πολιτικός προϊστάμενος κάθε υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE