ΠΑΦΟΣ: Ανήλικες κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο άνθρωπο

ΠΑΦΟΣ: Ανήλικες κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο άνθρωπο

Δυο ανήλικες από την Πάφο κατήγγειλαν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ίδιο ενήλικα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η νέα υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως αφού οι δυο ανήλικες εκμυστηρεύτηκαν αργοπορημένα στους γονείς τους, τα όσα πέρασαν στα χέρια 25χρονου Ρουμάνου.

Όπως σημειώνεται η πρώτη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να έγινε τον Απρίλιο του 2015 και η δεύτερη περίπτωση στο διάστημα Μάιου – Δεκεμβρίου του 2016.

Μετά την καταγγελία από τους γονείς η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του όπου διατάχθηκε η εξαήμερη κράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE