Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου έρχεται στην Κύπρο η Έφη Ηροδότου και οι γονείς της

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου έρχεται στην Κύπρο η Έφη Ηροδότου και οι γονείς της

Η 29χρονη Έφη Ηροδότου, ο 61χρονος Ηρόδοτος Ηροδότου και η 57χρονη Νίτσα Ηροδότου, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 8 Ιανουαρίου 2017 αναμένονται αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή (22/1) θα μεταβούν στην Αθήνα Κύπριοι αστυνομικοί και ανακριτές ώστε να παραλάβουν τα τρία πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι είναι σήμερα η Έφη Ηροδότου; Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες της μέχρι πρότινος Νο1 καταζητούμενης!

Η μέχρι πρότινος νούμερο ένα καταζητούμενη των Κυπριακών αρχών μαζί με τους γονείς της σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται στην Κύπρο την Δευτέρα (23/1) γύρω στο μεσημέρι. 

Διαβάστε επίσης:Εκδίδονται στην Κύπρο η Έφη Ηροδότου και οι γονείς της – Τι κατηγορίες βαρύνουν τον 61χρονο πατέρα και την 57χρονη μητέρα της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.