ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προδρόμου σε Νικόλα Παπαδόπουλο: «Μαθήματα εθνικοφροσύνης δεν δέχεται αυτή η παράταξη» - VIDEO

Προδρόμου σε Νικόλα Παπαδόπουλο: «Μαθήματα εθνικοφροσύνης δεν δέχεται αυτή η παράταξη» - VIDEO

Στην αντεπίθεση βγήκε ο ΔΗΣΥ μέσω του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Πρόδρομου Προδρόμου αναφορικά με την σκληρή κριτική που εξαπέλυσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος μέσα από το ΡΙΚ στην κυβέρνηση.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων, άφησε να νοηθεί μέσα από τις τοποθετήσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, ότι η κυβέρνηση δίνει γραμμή σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες για να κτυπούν τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικό, Νίκο Κοτζιά.

Οι αναφορές αυτές ενόχλησαν την «Πινδάρου» η οποία απάντησε στον κ. Παπαδόπουλο λέγοντας του ότι:

«Δεν μπορεί όμως να αφήσουμε αναπάντητη την σημερινή πρωινή επίθεση  που δέχτηκε το κόμμα μας από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ. Μαθήματα εθνικοφροσύνης από τον Νικόλα Παπαδόπουλο και το κόμμα του, δεν δέχεται αυτή η Παράταξη, που ιστορικά το όνομά της συνδέεται όσο καμιάς άλλης με τα εθνικά ιδεώδη και τις αξίες του Ελληνισμού. δεν δέχονται μαθήματα πατριωτισμού, θυμίζοντας ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που κατηγορούν την κυβέρνηση για ανθελληνική στάση διαμαρτύρονταν πριν λίγο καιρό κατά της ελληνικής κυβέρνησης έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top