ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπάλληλος της ΑΗΚ ούρησε έξω από οικία και έφαγε της χρονιάς του - Κατέληξε στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπάλληλος της ΑΗΚ ούρησε έξω από οικία και έφαγε της χρονιάς του - Κατέληξε στο Νοσοκομείο

Της χρονιάς του έφαγε υπάλληλος της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όταν αποφάσισε να ουρήσει πλησίον υποστατικού, πριν καταγράψει από τον μετρητή το ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», την Τρίτη (17/1), ο 55χρονος λειτουργός της ΑΗΚ ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου που επέλεξε να του ουρήσει πριν μεταβεί στο υποστατικό του για να καταγράψει τον μετρητή του.

Ο ιδιοκτήτης θεώρησε την πράξη αυτή του λειτουργού της ΑΗΚ προσβολή και τον άρχισε στις μπουνιές και τις κλωτσιές. Αποτέλεσμα ήταν από το ξύλο ο υπάλληλος της ΑΗΚ να καταλήξει τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λεμεσού χωρίς όμως να έχει προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα η διεύθυνση της ΑΗΚ έχει ενημερωθεί για το περιστατικό χωρίς όμως να θέλει να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE