Ο μόνος που επισκέπτεται τον Μπρέιβικ στη φυλακή είναι ένας… φίλος επί πληρωμή

Ο μόνος που επισκέπτεται τον Μπρέιβικ στη φυλακή είναι ένας… φίλος επί πληρωμή

Η στυγνή δολοφονία 77 ανθρώπων από τον Άντερς Μπρέιβικ, εξακολουθεί να στοιχειώνει τους Νορβηγούς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τον φυλακισμένο νεοναζί Μπρέιβικ όπου ο μόνος «φίλος» που τον επισκέπτεται, το κάνει επί πληρωμή.

«Τον ξεχνούν βήμα-βήμα…Οι άνθρωποι βαρέθηκαν με αυτόν» δήλωσε η Αάσνι Σίιρσταντ, συγγραφέας του βιβλίου «Ένας από εμάς», που έχει να κάνει με την μαζική δολοφονία του 2011. Την χειρότερη στην σύγχρονη ιστορία της Νορβηγίας

Οι Νορβηγοί τιμωρούν με πολλούς τρόπους τον Μπρέιβικ ενθυμούμενοι το έγκλημα αλλά αγνοώντας τον θύτη.

Μόνο ένας επισκέπτης που αυτοαποκαλείται «φίλος», ένας 48χρονος ιερέας έχει συναντήσει τον Μπρέιβικ περίπου 90 φορές και πληρώνεται να έχει συνομιλίες με τον Μπρέιβικ σε θέματα της επιλογής του όπως μετανάστευση, ρατσισμός, φασισμός και Ισλάμ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE