ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τι στο καλό ήταν αυτό που ήταν «πεταμένο» στην μέση του δρόμου; - ΦΩΤΟΓΡAΦΙΕΣ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τι στο καλό ήταν αυτό που ήταν «πεταμένο» στην μέση του δρόμου;  - ΦΩΤΟΓΡAΦΙΕΣ

Η αλήθεια να λέγεται, φαίνεται λίγο αηδιαστικό…

Κάτοικος της περιοχής Στροβόλου, δημοσίευσε τις πιο κάτω φωτογραφίες σε δημόσια σελίδα στο διαδίκτυο, διαμαρτυρόμενη για την καθαριότητα η οποία είναι έλλειπες, όπως αναφέρει, στον Δήμο Στροβόλου.

Σύμφωνα με την ίδια, διαμαρτυρήθηκε ξανά λίγο καιρό πριν τις Δημοτικές εκλογές, που τότε το παράπονο της είχε αντίκρισμα αφού κάποιοι ήθελαν και έδειξαν ενδιαφέρον για ευνόητους λόγους και καθάρισαν, τώρα όμως;   

Όταν εντοπίσαμε τις φωτογραφίες και το παράπονο της δημότισσας Στροβόλου, το μάτι μας έπεσε πάνω σε ένα αηδιαστικό πράγμα, το οποίο μάλλον πρέπει να είναι πόδια χοίρου.

Αν είναι δυνατόν εκτός από τα σκουπίδια να υπάρχουν και κομμάτια από νεκρό ζώο όχι όμως μέσα στα σκουπίδια αλλά πεταγμένα στη μέση του δρόμου και σε κοινή θέα.

Το θέμα είναι ότι, με τόσα σκουπίδια στους δρόμους, οι αρρώστιες είναι προ των πυλών και πολλοί από εμάς σφυρίζουμε αδιάφορα…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE