Ο «αθόρυβος», ο «τρελαμένος», το «κρύο αίμα» και ο «μπαλαντέρ»!

Ο «αθόρυβος», ο «τρελαμένος», το «κρύο αίμα» και ο «μπαλαντέρ»!

Ο Απόλλωνας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, αφού επικράτησε της Ομόνοιας στο ΓΣΠ με 1-2 και μείωσε την απόσταση στον πόντο από την ΑΕΛ, ενώ διατήρησε τη διαφορά των πέντε και έξι βαθμών από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα, οι οποίοι προχώρησαν με νίκες.

Αναφορικά με τη μάχη της 6ης θέσης, ο Ερμής επέστρεψε στις νίκες και προσπέρασε τη Νέα Σαλαμίνα η οποία ηττήθηκε από την ΑΕΚ, ενώ ο Εθνικός πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και μπήκε δυναμικά στο «κόλπο».

Σημαντικό βαθμό πήρε η Ανόρθωση στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ και θα τα παίξει όλα για όλα στις επόμενες αγωνιστικές, μήπως και προλάβει το «τρένο» του πρώτου γκρουπ, ενώ για τη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού, ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα που «γεύτηκε» τη χαρά της νίκης και βρίσκεται πλέον στο +5 από την 13η ΑΕΖ.

Αυτή την αγωνιστική, επιλέξαμε πέντε παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στις επιτυχίες των ομάδων τους...

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE