«Είναι η λογική του … αχάπαρου»

«Είναι η λογική του … αχάπαρου»

Βράζει ο κόσμος της Ομόνοιας μετά το Κυριακάτικο (15/1) ντέρμπι με τον Απόλλωνα και μάλλον όχι άδικα …

Εκεί που φαινόταν ότι οι πράσινοι άρχισαν να πιάνουν ρυθμό στο πρωτάθλημα, όχι τόσο με την απόδοσή τους αλλά με τις νίκες που πέτυχαν, ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να κάνει «πειράματα» σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Τα «πειράματα» του κ. Κάρβερ όπως είναι εύκολα αντιληπτό δεν είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα και στο τέλος την πλήρωσε με τον χειρότερο γι’ αυτήν τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ίσως μερίδιο ευθύνης για την ήττα και την εμφάνιση του παιχνιδιού κόντρα στον Απόλλωνα το χρεώνεται ο προπονητής της ομάδας, αφού οι ανεξήγητες επιλογές του φαίνεται να στοίχησαν σημαντικά, αλλά δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές.

Οι οπαδοί των πρασίνων, είναι έτοιμοι να εκραγούν! Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σταματούν να σχολιάζουν και να ζητούν την απομάκρυνση του Άγγλου προπονητή από το τιμόνι της ομάδας, για το καλό της, όπως αναφέρουν... και πλέον δεν τους αδικεί κανείς! 

Δείτε μερικά από τα σχόλια των Ομονοιατών στα social media:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE