Σχοινάς: «Μετά τη Γενεύη η μπάλα συνεχίζει και κυλάει»

Σχοινάς: «Μετά τη Γενεύη η μπάλα συνεχίζει και κυλάει»

"Μετά τη Διάσκεψη της Γενεύης, η μπάλα συνεχίζει και κυλάει», είπε ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς στο ΚΥΠΕ, κληθείς να σχολιάσει την έκβαση της Διάσκεψης της Γενεύης για Κύπρο.

"Η Διάσκεψη συνεχίζεται και η Κομισιόν θα είναι εκεί, ο Πρόεδρος Jean-Claude Juncker ήταν στη Γενεύη, μαζί με Ύπατη εκπρόσωπο Mogherini, έκαναν ό, τι είναι δυνατόν και τώρα θα έχουμε τεχνικές συναντήσεις στις 18 Ιανουαρίου, όπου ο ειδικός αντιπρόσωπος του Προέδρου, ο Peter Van Nuffel θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων μερών".

"Είναι μια δύσκολη διαδικασία και υπάρχει ακόμη δρόμος να διανύσουμε», είπε Μ.Σχοινάς. "Ο J.C.Juncker και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα να βοηθήσουν όσο μπορούν, όπως ήδη έχουμε ήδη διαβεβαιώσει στη Γενεύη", δήλωσε ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE