Υπόθεση Focus: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κυριάκο Μάγειρα

Υπόθεση Focus: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κυριάκο Μάγειρα

Ενέκρινε το Δικαστήριο το ένταλμα σύλληψης του Κυριάκου Μάγειρα η η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Μαριλένα Μηλιώτου.

Το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον κατηγορούμενο Κυριάκο Μάγειρα ενέκρινε, τη Δευτέρα 16/1, η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Μαριλένα Μηλιώτου, η οποία έδωσε επίσης χρόνο για την εκτέλεση του αναβάλλοντας την υπόθεση Focus για παραπομπή στο Κακουργιοδικείο στις 22 Μαρτίου, το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.