Πήγαινε – έλα αστυνομικών σε σπίτι αρχηγού φατρίας εν ώρα υπηρεσίας

Πήγαινε – έλα αστυνομικών σε σπίτι αρχηγού φατρίας εν ώρα υπηρεσίας

Πήγαινε έλα αστυνομικών σε σπίτι στελέχους φατρίας διαπίστωσαν μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων οι τρεις ποινικές ανακριτές οι οποίοι ερεύνησαν τα θέματα της διαφθοράς στην Αστυνομία μετά και την γκάφα με τους Σέρβους εκτελεστές.

Μεταξύ άλλων, ο συνάδελφος Μανώλης Καλατζής της εφημερίδας «Πολίτη» αναφέρει σε δημοσίευμα του την Δευτέρα (16/01) τις σχέσεις αστυνομικών με πρόσωπα του υποκόσμου και το πάρε δώσε που είχαν.

Συγκεκριμένα επισημαίνει ότι στο πόρισμα των ανακριτών ταυτοποιήθηκαν συχνά πήγαινε — έλα αστυνομικών σε σπίτι στελέχους φατρίας. Μάλιστα οι συναντήσεις αυτές γινόντουσαν εν ώρα υπηρεσίας και με υπηρεσιακό όχημα.

Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα αναφέρεται πως τις επαφές αυτές τις γνώριζαν οι προϊστάμενοι αυτών των αστυνομικών αλλά τους συγκάλυπταν.

Άξιο αναφοράς είναι πως αξιωματικοί γνώριζαν και για τις «σκοπιές» που έβαζαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των φατριών αλλά έδειχναν ανοχή και έκλειναν τα μάτια.

*Φωτογραφία Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE