Αεροσκάφος των Turkish Airlines συνετρίβη σε σπίτια - 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν ανάμεσα τους και παιδιά - VIDEO

Αεροσκάφος των Turkish Airlines συνετρίβη σε σπίτια - 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν ανάμεσα τους και παιδιά - VIDEO

Τραγωδία στο Κιργιστάν όταν εμπορική πτήση των Turkish Airlines συνετρίβη πάνω σε σπίτια κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μανάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος κατέπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πάνω σε 15 σπίτια σε μια περιοχή περίπου 25χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας του Κιργιστάν.

Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους συνολικά 32 άτομα. Ανάμεσα τους και ο πιλότος του αεροσκάφους ενώ τα υπόλοιπα θύματα εκτιμάται ότι ήταν ένοικοι των σπιτιών πάνω στα οποία συνετρίβη το αεροπλάνο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν και 6 παιδιά.

 

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE