Μυστηριώδης θάνατος ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της - Την έψαχναν οι δικοί της

Μυστηριώδης θάνατος ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της - Την έψαχναν οι δικοί της

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Κρήτη καθώς μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Ρέθυμνο μέσα σ’ ένα σπίτι γεμάτο από… καπνούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το πρωί της Κυριακής (15/1) οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν ότι μία ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Έφτασαν στο σπίτι της, στην οδό Κονδυλάκη, στο Ρέθυμνο όπου μόλις άνοιξαν την πόρτα βγήκαν πυκνοί καπνοί.

Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και μόλις μπήκε στο σπίτι αντίκρισε μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία, δυστυχώς, ήταν νεκρή.

Το Ανακριτικό τμήμα Πυροσβεστικής και η Αστυνομία, διερευνούν τα αίτια, ενώ στο σημείο είχε φτάσει και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE