ΔΕΡΥΝΕΙΑ: «Μέσα» για άλλες πέντε μέρες ο 22χρονος Ινδός για τον φόνο του 23χρονου ομοεθνή του

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: «Μέσα» για άλλες πέντε μέρες ο 22χρονος Ινδός για τον φόνο του 23χρονου ομοεθνή του

Ανανεώθηκε το αίτημα για τον 22χρονο Ινδό ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία του 23χρονου ομοεθνή του που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου στη Δερύνεια.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου ανανέωσε την Κυριακη 15/01  για πέντε ημέρες, το διάταγμα κράτησης εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου, 2017 στη Δερύνεια.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Όλα όσα ισχυρίζεται ο 21χρονος Ινδός – Η διασκέδαση σε παραλία πριν το φονικό, οι βρισιές και τα μαχαιρώματα που ακολούθησαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE