ΔΕΡΥΝΕΙΑ: «Μέσα» για άλλες πέντε μέρες ο 22χρονος Ινδός για τον φόνο του 23χρονου ομοεθνή του

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: «Μέσα» για άλλες πέντε μέρες ο 22χρονος Ινδός για τον φόνο του 23χρονου ομοεθνή του

Ανανεώθηκε το αίτημα για τον 22χρονο Ινδό ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία του 23χρονου ομοεθνή του που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου στη Δερύνεια.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου ανανέωσε την Κυριακη 15/01  για πέντε ημέρες, το διάταγμα κράτησης εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου, 2017 στη Δερύνεια.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Όλα όσα ισχυρίζεται ο 21χρονος Ινδός – Η διασκέδαση σε παραλία πριν το φονικό, οι βρισιές και τα μαχαιρώματα που ακολούθησαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE