LIFESTYLE

Η Ναταλία Γερμανού ξεσπά για την υπόθεση Παντελίδη: «Μην τρελαθούμε! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει;» - VIDEO

Η Ναταλία Γερμανού ξεσπά για την υπόθεση Παντελίδη: «Μην τρελαθούμε! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει;» - VIDEO

Η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» είχε για μία ακόμη εκπομπή ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα, που κράτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα σε άλλα πρόβαλαν και το θέμα που είχε χθες ο Μένιος Φουρθιώτης, με τη μητέρα της Μίνας Αρναούτη να δηλώνει πως το παιδί της δεν λέει ψέματα.

Μετά την προβολή του αφιερώματος των Αποκαλυπτικών λοιπόν, το λόγο πήρε η Ναταλία Γερμανού και τοποθετήθηκε με διακριτικότητα για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μέσω social media.

«Κοντεύει να κλείσει ένας χρόνος από την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής και κινδύνεψαν οι ζωές και της Φρόσως και της Μίνας. Και το θρίλερ συνεχίζεται. Προκαλώντας διαφόρων ειδών συναισθήματα και αντιδράσεις σε πάρα πολύ κόσμο. Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας. Είμαστε επτά άτομα και δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Σαφώς υπάρχει η εισαγγελική αρχή που θα αποφασίσει και ιατροδικαστές και νομικοί που θα αποφασίσουν. Εννοώ ότι έχω γνώμη για την τροπή που έχει πάρει η ιστορία. Δεν θεωρούμε ότι η Αρναούτη θα έπρεπε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους. Όμως δεν θεωρώ ότι θα πρέπει η Μίνα Αρναούτη να ρίχνει λάδι στη φωτιά με τις αναρτήσεις της αλλά πολλές φορές καλό είναι να φρενάρουμε την πένα μας, τη γλώσσα μας, τη σκέψη μας πολλές φορές. Αυτή είναι η ταπεινή άποψή μου, αν και έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέγονται…», δήλωσε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.

Στη συνέχεια όμως πήρε θέση και για τα “ευρήματα” του τελευταίου διαστήματος. «Όταν Γενάρη του ’17 παρουσιάζεται ξαφνικά ένας αυτόπτης μάρτυρας και λέει “εγώ βρέθηκα στον τόπο του δυστυχήματος και είδα τη Φρόσω Κυριάκου να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού”! Αυτά όλα προκύπτουν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο που ήτανε; Γιατί γίνονται όλα αυτά ένα χρόνο μετά; Δεν είχαμε μάθει από τις πρώτες μέρες ότι η Φρόσω Κυριάκου πετάχτηκε έξω, ότι την βρήκαν πεταμένη έξω, ότι η Μίνα Αρναούτη ήταν σοβαρά τραυματισμένη, εγκλωβισμένη στο πίσω κάθισμα -ταλαιπωρείται ακόμα!», ανέφερε.

Μάλιστα συνέχισε ξεσπόντας στον αέρα της εκπομπής του Epsilon: «Ξαφνικά, Γενάρη μήνα του 2017 βρίσκεται αυτόπτης μάρτυρας που λέει “όχι, δεν έγινε έτσι. Εγώ ήμουν εκεί και είδα τη Φρόσω να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού, από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο και να λέει… Δεν οδηγούσα εγώ”. Αυτόν τον αυτόπτη μάρτυρα πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας. Κι εγώ μπορώ να βγω και να πω “οδηγούσε ο Νίκος Βέρτης”. Παιδιά, μην τρελαθούμε! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει;

Από την άλλη και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σκέφτεται ότι δεν θα ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή αν και οι ίδιοι δεν νιώσουν ότι δικαιώνονται, φτάνοντας στην απόλυτη αλήθεια».

Από Peoplegreece.gr 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top