ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε με το G3 σε αρτοποιείο και έσπειρε τον πανικό – Σε συναγερμό η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε με το G3 σε αρτοποιείο και έσπειρε τον πανικό – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Πανικός σε αρτοποιείο της Λεμεσού.

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία Λεμεσού το πρωί του Σαββάτου 14/01 μετά από κλήση που δέχθηκε πως νεαρό πρόσωπο εισήλθε σε αρτοποιείο στην περιοχή Γερμασόγειας έχοντας στην κατοχή του στρατιωτικό τυφέκιο G3.

Ο 21χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία μπήκε στο φούρνο και μετά από λίγη ώρα έφυγε με αυτοκίνητο το οποίο τον ανέμενε έξω από το αρτοποιείο.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε σημείο και μετά από 45λεπτη αναζήτηση, εντόπισαν το όχημα που παρέλαβε τον νεαρό με τον G3.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για νεαρό ο οποίος είναι έφεδρος και αφού τον άφησε φιλικό του πρόσωπο στο σημείο, εισήλθε εντός του αρτοποιείου για να πάρει κάτι να φάει.

Ακολούθως, τον νεαρό παρέλαβε από το αρτοποιείο συγγενικό του πρόσωπο.

Φαίνεται πως πολίτες πανικοβλήθηκαν στην θέα του όπλου και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE