ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά και κρύο το μενού – Στους 4 βαθμούς η θερμοκρασία στα ορεινά

ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά και κρύο το μενού –  Στους 4 βαθμούς η θερμοκρασία στα ορεινά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σαββάτο 14/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Τοπικά στα ορεινά δυνατό να πέσει λίγο χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά το απόγευµα τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε 14/01 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές και λίγα χιόνια ή χιονόνερο, τοπικά στα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον πλην 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή 15/01 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Τη ∆ευτέρα 16/01 θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές νεφώσεις, µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών ή και λίγων χιονιών, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE