Τραγωδία στο Κολωνάκι: Νεκρός ο γκουρού των Beatles Αλέξης Μάρδας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία στο Κολωνάκι: Νεκρός ο γκουρού των Beatles Αλέξης Μάρδας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι βρέθηκε το απογευμα της Παρασκευής 13/01 ο Αλέξης Μάρδας.

Ο Αλέξης Μάρδας στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα, 23 ετών σήμερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αλέξης Μάρδας, που ήταν 75 ετών,  είχε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ εδώ και μέρες δεν τον είχε δει κανείς. Επί τόπου, στο διαμέρισμά του Αλέξη Μάρδα μεταβαίνει ιατροδικαστής προκειμένου να κάνει τη νεκροψία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν νεκρός εδώ και μέρες, αλλά δεν τον είχε αναζητήσει κανείς. Τελικά, ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, επειδή είχε μέρες να τον δει, κάλεσε την οικογένειά του και παρουσία δικηγόρου και αστυνομικών άνοιξαν την πόρτα. Τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Ο Αλέξης Μάρδας που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στο πλευρά της πιο διάσημης μπάντας στον κόσμο, τους Beatles, μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και την Ύδρα όπου διατηρούσε έως πρότινος ένα από τα πιο ωραία σπίτια του νησιού.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE