«Τρένο» ο Κύπριος Κυριάκος Καμαρλίγγος – Με ανατροπή πέρασε στην επόμενη φάση του The Voice - VIDEO

«Τρένο» ο Κύπριος Κυριάκος Καμαρλίγγος – Με ανατροπή πέρασε στην επόμενη φάση του The Voice - VIDEO

Κύπρος εναντίον Αυστραλίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το battle της Μαρίας και του Κυριάκου αφού όποιος έχανε θα έπαιρνε το αεροπλάνο για επιστροφή στην πατρίδα του.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν ένα από τα πιο γνωστά ντουέτα της τελευταίας 15ετιας αυτό του Αντώνη Ρέμου και της Αλκηστις Πρωτοψάλτη που δεν είναι άλλο από το «Σ’ αγαπώ».

Η απόδοση και των δύο πολύ καλή κάτι που έφερε σε δύσκολη θέση τον Πάνο Μουζουράκη στο να αποφασίσει ποιος θα έπρεπε να περάσει στα νοκ-αουτ και ποιος θα έπρεπε να σταματήσει το ταξίδι του εδώ.

Ενώ μάλιστα έλεγε ότι η Μαρία είναι πιο έτοιμη και ο Κυριάκος θέλει ακόμα δουλεία ώστε να γίνει ολοκληρωμένος τραγουδιστής έκανε την ανατροπή και επέλεξε τον Κύπριο παίκτη ώστε να περάσει στην επόμενη φάση.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE