Περιμέναμε το γάμο και ήρθε ο χωρισμός: Παρουσιάστρια χώρισε μετά από 7,5 χρόνια με το σύντροφό της!

Περιμέναμε το γάμο και ήρθε ο χωρισμός: Παρουσιάστρια χώρισε μετά από 7,5 χρόνια με το σύντροφό της!

Τι κι αν όλοι περίμεναν πως σε λίγο καιρό θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος στη σχέση ενός ιδιαίτερα αγαπημένου ζευγαριού.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια, Φλορίντα Πετρουτσέλι (η οποία τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχει στην εκπομπή του ALPHA «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»)  και τον δικηγόρο σύντροφό της Κωνσταντίνο Λιάπη, όπου μετά από 7,5 χρόνια σχέση έριξαν τίτλους τέλους.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr δεν υπήρξε κάποιο τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους. Αντίθετα φαίνεται πως τα πολλά χρόνια έφεραν την αναμενόμενη φθορά ανάμεσά τους.

Image result for πετροτσελι φλοριντα

«Είναι πολύ δύσκολο έπειτα από τόσα χρόνια να τελειώνει μια σχέση και πόσο μάλλον όταν ήμασταν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, αλλά έπρεπε να γίνει γιατί έκλεισε ο κύκλος… Δεν θέλω να μιλάω γι’αυτό. Όποτε το συζητάω με πιάνει κόμπος στο στομάχι…», φέρεται να είπε η παρουσιάστρια σε συνεργάτη της, που μίλησε στον ιστότοπο.

Image result for πετροτσελι φλοριντα σύντροφος

florinta1117

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE