ΚΥΠΡΟΣ: Αθώοι οι ΕΠΥ που καταγγέλθηκαν ότι βασάνιζαν στρατιώτη – Ζωγράφισε τριφύλλι και τον πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών

ΚΥΠΡΟΣ: Αθώοι οι ΕΠΥ που καταγγέλθηκαν ότι βασάνιζαν στρατιώτη – Ζωγράφισε τριφύλλι και τον πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών

Στρατιώτης που υπηρετούσε την θητεία του το 2011, στη Εθνική Φρουρά κατήγγειλε ότι τρεις ΕΠΥ τον έδεσαν με κολλητική ταινία, κλείνοντας του το στόμα και πετώντας τον στον κάδο απορριμμάτων επειδή αυτός είχε ζωγραφίσει ένα τριφύλλι –σύμβολο ομάδας- και το άφησε στο γραφείο τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» ο τότε αρχηγός του ΓΕΕΦ διέταξε να ερευνηθεί η καταγγελία και ακολούθως ο διοικητής της μονάδας επέβαλε 15μερη φυλάκιση στους τρεις για να γίνει 20ημέρη από τον αρχηγό.

Οι ΕΠΥ είχαν αρνηθεί την εμπλοκή τους στο περιστατικό και προσέφυγαν σε δικαστήριο τον Ιούλιο του 2013 το οποίο ακύρωσε την ποινή τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη  τον Σεπτέμβριο του 2013 κλήθηκαν εκ νέου σε απολογία  για την ίδια υπόθεση.

Οι τρεις ΕΠΥ θεώρησαν ότι παραβιάστηκε δεδικασμένο και προσέφυγαν πάλι στο δικαστήριο ζητώντας εκ νέου την ακύρωση που τους επιβλήθηκε όπου δικαιώθηκαν και πάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE