Παμπόνηρη η Δούκισσα! Μάθετε πώς εκμεταλεύτηκε τον Αντρέα Γεωργίου! ΦΩΤΟ

Παμπόνηρη η Δούκισσα! Μάθετε πώς εκμεταλεύτηκε τον Αντρέα Γεωργίου! ΦΩΤΟ

«Ποιος ο σκοπός της;», που έλεγε και η συγχωρεμένη μου η γιαγιά, όταν του ζητούσε να ποζάρει μαζί της για μια selfie...

Ο Αντρέας Γεωργίου ξημερώματα της Τετάρτης, 11/1/2017 βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και της Δούκισσας Νομικού «Όλα ξεκόλλα» και μίλησε για όλους και για όλα, και φυσικά για το Μπρουσκο.

Η Δούκισσα πόζαρε στον φακό με τον Κύπριο πρωταγωνιστή και παραγωγό και όπως ανέφερε στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, του ζήτησε ευθαρσώς να την ανεβάσει στον δικό του λογαριασμό, μιας κι έχει 1,1 εκατομμύρια followers.

«Εδώ με τον ΑΝΤΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ βγάζουμε σέλφι και αμέσως μετά του ζητάω ευθαρσώς να την ανεβάσει εκείνος ΚΑΙ να με ταγκάρει μιας που έχει μόλις 1,1 εκατ. followers! Wow Μην τον χάσετε απόψε στο ΟΛΑ ξεκόλλα».

Και μεταξύ μας, δεν την αδικώ...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE