Εσείς πήρατε την ομπρέλα σας; Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Εσείς πήρατε την ομπρέλα σας; Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Στους -2 θα πέσει η θερμοκρασία το βράδυ της Τετάρτης 11/1.

Την Τετάρτη 11/1 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. 

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.

Το βράδυ της Τετάρτης θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. 

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους µείον 2 στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη 12/1 και την Παρασκευή 13/1, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές και τοπικά στα ορεινά λίγα χιόνια. 

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο 14/1 ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, αναµένονται τοπικές βροχές µε ενδεχόµενο να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. 

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, κυρίως ως προς τις µέγιστες τιµές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE