ΠΑΡΑ-THEMA

Ήθελε να φύγει από την ΑΕΛ και τώρα απογοητεύει! Τον διώχνουν από την ομάδα

Ήθελε να φύγει από την ΑΕΛ και τώρα απογοητεύει! Τον διώχνουν από την ομάδα

Πριν από ένα χρόνο ο Κροάτης ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕΛ. Ομολογουμένως η συνεισφορά στο να αποφύγει η ομάδα της Λεμεσού τις περιπέτειες ήταν μεγάλη καθώς έδειχνε να ξέρει μπάλα.

Ο λόγος για τον πολυθεσίτη Άνταν Αγκάνοβιτς που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρεμ όσο και ως «10αρι» ενώ μπορεί να παίξει και στη δεξιά πτέρυγα και κατέγραψε με την ομάδα της ΑΕΛ 15 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο 29χρονος όμως μετά το τέλος της χρονιάς προέβαλλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, ενώ του είχε ήδη «φουσκώσει» τα μυαλά και ο Πρόεδρος της Steaua Βουκουρεστίου Gigi Becali ώστε να τον πάρει πίσω στη Ρουμανία.

Image result for αγκανοβιτς ΑΕΛ

Έτσι και έγινε λοιπόν με τον Αγκάνοβιτς να υπογράφει στην Στεάουα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τον προπονητή της νέας του ομάδας με αποτέλεσμα πλέον να θεωρείται «ξένο σώμα». Μάλιστα έχει ήδη τοποθετηθεί από τον Πρόεδρος στη λίστα των παικτών υπό παραχώρηση που αριθμεί πέρα του 29χρονου Κροάτη άλλους 6 ποδοσφαιριστές.

O Aγκάνοβιτς έκανε απογοητευτικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να καταλήξει μεταξύ πάγκου και κερκίδας με την τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα να είναι στις 11/12 μόλις για 5 λεπτά και η προηγούμενη στις 27/11 όπου έπαιξε για 54 λεπτά.

Image result for adnan aganovic steaua

Ο 29χρονος όμως επειδή έχει «χτίσει» ένα καλό όνομα στην Ρουμανία δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του καθώς ήδη έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η πρώην του ομάδα Vitorul.

Image result for adnan aganovic steaua

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top