Αυτός είναι ο «Σκαλαπούνταρος» που καταζητεί η Αστυνομία - Για σωρεία αδικημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο «Σκαλαπούνταρος» που καταζητεί η Αστυνομία - Για σωρεία αδικημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε καλά την φωτογραφία του και βοηθήστε την Αστυνομία.

Η Αστυνομία Κύπρου καταζητεί τον Ανδρέα Σάββα Σκαλαπούνταρος, 35 ετών από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, την 31 Αυγούστου 2016.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού 25805151, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE