Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου
Στην συνέχεια αυτός την διαρρέει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η ανήλικη να γίνει αντικείμενο χλευασμού τόσο στο ίντερνετ όσο και στο σχολείο της από τους συμμαθητές της.
Η σχετική ιστορία μπορεί να δημιουργήθηκε για τους σκοπούς κοινωνικού μηνύματος που θέλει να στείλει η Αστυνομία σε όλους τους ανήλικους και όχι μόνο, όμως προσομοιάζει με ένα αληθινό γεγονός που συνέβη πολύ πρόσφατα στο Παραλίμνι με θύμα μια 14χρονη μαθήτρια και σίγουρα με εκατοντάδες άλλα περιστατικά που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
H διαπόμπευση λοιπόν των ιδιωτικών μας στιγμών δια μέσου του ίντερνετ αποτελεί ένα σύγχρονο φαινόμενο που λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στην δική μας κοινωνία.
Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν όλοι μας να είμαστε υποψιασμένοι και ενημερωμένοι για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε το σχετικό βίντεο που ετοίμασε η Αστυνομία Κύπρου:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις