Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο του Alpha Κύπρου! Το χειρουργείο κράτησε 4 ώρες!

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο του Alpha Κύπρου! Το χειρουργείο κράτησε 4 ώρες!

Δεν μπήκε καλά το 2017 για τον συνάδελφο, αλλά δεν τον φοβόμαστε, είναι γερό σκαρί...

Ο Νεκτάριος Μαρκέτος μοιράστηκε μια φωτογραφία στα social media όπου κυριολεκτικά βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, αλλά ευτυχώς κάνει με τα χέρια του το σήμα της νίκης ο δημοσιογράφος του Alpha Κύπρου, καθησυχάζοντας τους φίλους του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σχολιάζει: «Ολα καλα μετα απο τέσσερις ώρες χειρουργείο» και οι συνάδελφοί του, αλλά και οι φίλοι του κατέκλυσαν με τις ευχές τους για περαστικά και καλή ανάρρωση τον τοίχο του.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προεδρία ΚΔ: «Η παρούσα κατάσταση δεν είναι το μέλλον της Κύπρου»

Προεδρία ΚΔ: «Η παρούσα κατάσταση δεν είναι το μέλλον της Κύπρου»

Η παρούσα κατάσταση πραγμάτων δεν είναι και δεν μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της Κύπρου, αναφέρει η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ανάρτηση για τα 51 χρόνια από τη β’ φάση της τουρκικής εισβολής, σημειώνοντας ότι η δικαίωση θα έρθει μόνο μέσω της συνολικής επίλυσης του Κυπριακού.