LIFESTYLE

Συγκινεί το μήνυμα της Έλσας Αναστασιάδη στον πατέρα της στην Γενεύη!

Συγκινεί το μήνυμα της Έλσας Αναστασιάδη στον πατέρα της στην Γενεύη!

Η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπαρίσταται και διαδικτυακά στον πατέρα της...

Η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου την Δευτέρα, 9/1/2016, με ένα μήνυμά της στο facebook εξέφρασε την ευχή της για τις κρίσιμες συνομιλίες για το κυπριακό, αλλά και τους προβληματισμούς της για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο πατέρας της, μιας και σήμερα άρχισαν οι συνομιλίες στην Γενεύη. 

Όπως έγραψε στο facebook: «Κρίσιμη βδομάδα για το Κυπριακό, εύχομαι το καλύτερο για τη Κύπρο μας. Καλή δύναμη παπά μου. Ο Θεός μαζι σας.».

Διαβάστε επίσης: Πρωτοποριακό: Ποιο κυπριακό κανάλι θα παρουσιάζει το κεντρικό του δελτίο ειδήσων απευθείας από την Γενεύη; VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top