ΠΑΦΟΣ: Αρχαιοφύλακας έκανε κομπίνες με τα εισιτήρια - Τα παράξενο της υπόθεσης

ΠΑΦΟΣ: Αρχαιοφύλακας έκανε κομπίνες με τα εισιτήρια - Τα παράξενο της υπόθεσης

Έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση ζήτησε ο Γενικός Ελεγκτής.

Φύλακας των αρχαιοτήτων στο Αρχαιολογικό Πάρκο Κάτω Πάφου (ψηφιδωτά), κατά διαστήματα, εισέπραττε χρήματα για είσοδο επισκεπτών την στιγμή που, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το Αρχείο παρουσιών, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Επίσης παρατηρήθηκε ότι, εκδόθηκαν πολύ περισσότερα εισιτήρια με μειωμένο τέλος (για επισκέπτες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι) στον συγκεκριμένο χώρο, σε σύγκριση με τον γειτονικό χώρο «Τάφοι τον Βασιλέων», κάτι που φαίνεται περίεργο γι΄αυτό και θα ερευνηθεί κατά πόσο εκδίδονται αυτά τα εισιτήρια σε μη δικαιούχους. 

Τα πιο πάνω, υποδεικνύει ο Γενικός Ελεγκτής, ο οποίος εισηγήθηκε να διεξαχθεί έρευνα ώστε να διαπιστωθεί η έκταση των παρατυπιών που ενδεχομένως να έγιναν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE