ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Άγνωστοι διέρρηξαν εργοστάσιο- Άρπαξαν εργαλεία μεγάλης αξίας

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Άγνωστοι διέρρηξαν εργοστάσιο- Άρπαξαν εργαλεία μεγάλης αξίας

Διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 12,150 ευρώ κλάπηκαν από ταπελλογραφείο, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Κυριακή (8/1) στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτη ταπελλογραφείου που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 7 – 8 Ιανουαρίου 2017, άγνωστοι διέρρηξαν το εργοστάσιο και έκλεψαν από αυτό διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 12.150 ευρώ.
 
Συγκεκριμένα, από το εργοστάσιο κλάπηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο φωτογραφικές μηχανές, ένα όργανο μέτρησης, ένας τρίποδας, ένας φορητός υπολογιστής, ένα βαλιτσάκι που περιείχε τριγωνάκια, τέσσερις μπαταρίες, δύο φορτιστές μπαταριών, ένα ηλεκτρονικό φάδι, δύο σμιρίλια και ένα τρυπανάκι.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήταν δύο άνδρες. Ο ένας φέρεται να είναι πρώην υπάλληλος του ταπελλογραφείου από τη Λετονία, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από την Αστυνομία.  
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE