ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας ενημερώνει το κοινό για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης, αλλά και ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή Επισκοπής, το οδικό δίκτυο της περιοχής έχει καταστεί επικίνδυνο και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Στις ορεινές περιοχές, λόγω βαριάς χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Την ίδια στιγμή, οι δρόμοι Προδρόμου – Πεδουλά, Προδρόμου – Πλατρών, Pinewood – Κακοπετριάς, Λαζανιάς – Μαχαιρά και Μαχαιρά – Κιονιών, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες,  να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα. 

Θα πρέπει να έχουν επίσης υπόψη τους, οι οδηγοί, ότι λόγω των ευμετάβλητων καιρικών συνθηκών οι κατάσταση στο οδικό δίκτυο παρουσιάζει συνεχείς αλλαγές.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE