ΛΕΜΕΣΟΣ: Της «κόπηκε» η ανάσα – Άνοιξε τα ματιά της και είδε μπροστά της τον διαρρήκτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της «κόπηκε» η ανάσα – Άνοιξε τα ματιά της και είδε μπροστά της τον διαρρήκτη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε γυναίκα από την Λεμεσό όταν είδε τον διαρρήκτη μέσα στο υπνοδωμάτιο της.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 08/01 στην περιοχή Τσιφλικούδια στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την 71χρονη γυναίκα, ενώ κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της, ξύπνησε από θόρυβο που άκουσε και είδε μπροστά της ένα άγνωστο νεαρό πρόσωπο λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80 ο οποίος φορούσε κουκούλα και φανέλα σκούρου χρώματος.

Ο άγνωστος διαρρήκτης μόλις αντιλήφθηκε την 71χρονη γυναίκα ότι είχε ξυπνήσει, τράπηκε σε φυγή.

Ο διαρρήκτης κατάφερε να κλέψει τρία γυναικεία δακτυλίδια συνολικής αξίας 1000 ευρώ. Η ηλικιωμένη αναστατωμένη, στην προσπάθεια της να δει τι της κλάπηκε, διαπίστωσε ότι το διπλοκάμπινο όχημα της το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας της είχε κλαπεί.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας και τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως ο δράστης πέτυχε είσοδο από συρόμενο αλουμινένιο παράθυρο της κουζίνας το οποίο δεν  ήταν ασφαλισμένο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE