ΚΑΙΡΟΣ: Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια το μενού!

ΚΑΙΡΟΣ: Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια το μενού!

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 07/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές περιοχές θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα καταστεί σύντομα ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Το βράδυ 07/01 ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και κάποιες ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά και βόρεια παράλια αλλά στα δυτικά και νότια παράλια θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή  08/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και σύντομα στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα ανατολικά και βόρεια παράλια αλλά στα δυτικά και νότια παράλια θα είναι κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 09/01 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα ορεινά και ημιορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE