Αναχωρεί για τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Ποιοι θα τον συνοδεύουν

Αναχωρεί για τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Ποιοι θα τον συνοδεύουν

Αναχωρεί την Κυριακή 08/01 για τη Γενεύη ο Νίκος Αναστασιάδης.

Για τη Γενεύη αναχωρεί την Κυριακή ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης  όπου θα παρακαθίσει σε συνομιλίες για το Κυπριακό με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας από τις 9 με 11 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα παρακαθίσει στη διάσκεψη για την Κύπρο η οποία θα αρχίσει στις 12 του μηνός.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «θα συνοδεύουν στη Γενεύη ο διαπραγματευτής κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης, τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και κ.κ. οι Κύπρος Χρυσοστομίδης, Πόλυς Πολυβίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Νίκος Κλεάνθους, Τουμάζος Τσιελεπής, Μάριος Ηλιάδης, ομάδα τεχνοκρατών, καθώς επίσης και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου».

Προστίθεται ότι «στην κυπριακή αποστολή θα συμμετέχουν Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE