Τραγωδία: Το παιδί της πνίγηκε, ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό! – VIDEO

Τραγωδία: Το παιδί της πνίγηκε, ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό! – VIDEO

Η γυναίκα φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να παίζει με το τηλέφωνο, ενώ πίσω της το παιδί της παλεύει για τη ζωή του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας: Ένα παιδάκι τεσσάρων ετών πνίγηκε σε πισίνα, ενώ η μητέρα του βρισκόταν δυο μέτρα μακριά του και έπαιζε με το κινητό της!

 

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, η γυναίκα έχει γυρισμένη την πλάτη στο παιδί και ασχολείται με το τηλέφωνο. Την ίδια ώρα εκείνο φαίνεται να κουνά χέρια και πόδια, ενώ προφανώς προσπαθεί να σωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί πνίγηκε και βούλιαξε στον πυθμένα της πισίνας, και μάλιστα σε βάθος μόλις ενός μέτρου!

Όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να το βρει, ζήτησε βοήθεια από τους υπαλλήλους, όμως ήταν αργά.

Το περιστατικό συνέβη στην ΞιανΓιανγκ, στα νοτιοδυτικά της Κίνας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE