Τραγωδία: Το παιδί της πνίγηκε, ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό! – VIDEO

Τραγωδία: Το παιδί της πνίγηκε, ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό! – VIDEO

Η γυναίκα φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να παίζει με το τηλέφωνο, ενώ πίσω της το παιδί της παλεύει για τη ζωή του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας: Ένα παιδάκι τεσσάρων ετών πνίγηκε σε πισίνα, ενώ η μητέρα του βρισκόταν δυο μέτρα μακριά του και έπαιζε με το κινητό της!

 

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, η γυναίκα έχει γυρισμένη την πλάτη στο παιδί και ασχολείται με το τηλέφωνο. Την ίδια ώρα εκείνο φαίνεται να κουνά χέρια και πόδια, ενώ προφανώς προσπαθεί να σωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί πνίγηκε και βούλιαξε στον πυθμένα της πισίνας, και μάλιστα σε βάθος μόλις ενός μέτρου!

Όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να το βρει, ζήτησε βοήθεια από τους υπαλλήλους, όμως ήταν αργά.

Το περιστατικό συνέβη στην ΞιανΓιανγκ, στα νοτιοδυτικά της Κίνας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE