Χωρισμός «βόμβα» Κύπριου τραγουδιστή; Τι συνέβη και τι αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος του

Χωρισμός «βόμβα» Κύπριου τραγουδιστή; Τι συνέβη και τι αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος του

Έκπληξη προκαλούν τα δημοσιεύματα που αφορούν τον χωρισμό του λαμπερού ζευγαριού αφού μέχρι πρότινος άλλα μαθαίναμε ..

Ο Λούκας Γιώρκας και η Έλενα Ράπτη δεν είναι πλέον μαζί, σύμφωνα με Ελληνικά δημοσιεύματα.

Άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού φέρεται να εκμυστηρεύεται σε ελληνικό μέσο, ότι «εδώ και ένα μήνα δεν είναι μαζί. Το ζευγάρι κατά καιρούς είχε πολλά on-off, όμως αυτή τη φορά την απόφαση για τον χωρισμό την πήρε η Έλενα».

Το τελευταίο διάστημα γράφτηκε και ακούστηκε η Ελληνίδα βουλευτής μετακόμισε στην Αθήνα, αλλά αυτή η είδηση ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. «Η Έλενα ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, απλώς αρκετές μέρες την εβδομάδα πηγαίνει στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκεται στη Βουλή».

Ο τραγουδιστής, από την άλλη, τηρεί σιγήν ιχθύος, ενώ δικοί του άνθρωποι εκμυστηρεύονται στο Secret ότι «ο Λούκας σέβεται και εκτιμά την Έλενα. Θαυμάζει τον δυναμισμό, το πάθος και τη μεθοδικότητά της. Τα θαυμάζει γιατί δύσκολα συνδυάζονται».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE