Eθνικό Συμβούλιο: Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί πάνε Γενεύη και ποιοι θα το «σκεφτούν» - VIDEO

Eθνικό Συμβούλιο: Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί πάνε Γενεύη και ποιοι θα το «σκεφτούν» - VIDEO

Ολοκληρώθηκε η σημαντική συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου στην οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, παρουσίασε στα κόμματα δυο νομικές γνωμοδοτήσεις όπου σύμφωνα με αυτές διασφαλίζεται η συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεν επηρεάζεται από την πενταμερή σύνθεση της διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη.

Κατά τη έξοδο τους από το Προεδρικό οι πολιτικοί αρχηγοί προέβησαν σε δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας ποιοι θα πάνε σίγουρα στη Γενεύη και ποιοι θα αποφασίσουν εντός της ημέρας μετά από συνεδριάσεις με τα συλλογικά όργανα των κομμάτων τους.

Συγκεκριμένα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και Συμμαχία δήλωσαν εκ προοιμίου ότι θα παραστούν στη Γευνεύη με τους υπόλοιπους αρχηγούς να αφήνουν ανοικτό το εν λόγω ζήτημα. Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΛΑΜ έχει αποχωρήσει από το Εθνικό Συμβούλιο.

Δείτε τις δηλώσεις όλων των Πολιτικών αρχηγών: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE