ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Έσκισε τις σάρκες του 23χρονου! – Απίστευτη η μανία του δράστη - Δηλώσεις Αγγελικής Παπέττα στο ThemaOnline

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Έσκισε τις σάρκες του 23χρονου! – Απίστευτη η μανία του δράστη - Δηλώσεις Αγγελικής Παπέττα στο ThemaOnline

Νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού του άτυχου 23χρονου Ινδού ο οποίος φονεύθηκε στην Δερύνεια, την Τετάρτη (4/1), διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Σε δηλώσεις στο ThemaOnline η κα Παπέττα δήλωσε: «Ο 23χρονος εξέπνευσε από αιμορραγικό σοκ συνέπεια κακώσεων ζωτικών οργάνων που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο. Έφερε δυο τραύματα από μαχαίρι τα οποία διαπέρασαν την καρδία τον πνεύμονα και το συκώτι με το βάθος του τραύματος να υπολογίζεται μεταξύ 10 – 13 εκατοστών».

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες επιτέθηκαν στα θύματα τους με μαχαίρια, τσεκούρια και λοστούς μετά από παρεξήγηση που είχε προηγηθεί.

 Οι τραυματίες μετέβησαν μετά το επεισόδιο στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου ζήτησαν βοήθεια. Ένας εκ των θυμάτων, ο 23χρονος Ινδός υπέκυψε στα τραύματα του.

Η Αστυνομία δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες των τεσσάρων καταζητούμενων και μπορείτε να τις δείτε εδώ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία που έφτασε στο ThemaOnline ένας εκ των καταζητούμενων θεάθηκε στη Λευκωσία με δεμένο χέρι να ζητά λεφτά για εγχείρηση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ο καταζητούμενος Ινδός δολοφόνος εζήτησε μου 5 ευρώ να κάμει εγχείρηση» - «Είχε τυλιγμένο χέρι»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top