Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σε δηλώσεις στο ThemaOnline η κα Παπέττα δήλωσε: «Ο 23χρονος εξέπνευσε από αιμορραγικό σοκ συνέπεια κακώσεων ζωτικών οργάνων που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο. Έφερε δυο τραύματα από μαχαίρι τα οποία διαπέρασαν την καρδία τον πνεύμονα και το συκώτι με το βάθος του τραύματος να υπολογίζεται μεταξύ 10 – 13 εκατοστών».
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες επιτέθηκαν στα θύματα τους με μαχαίρια, τσεκούρια και λοστούς μετά από παρεξήγηση που είχε προηγηθεί.
Οι τραυματίες μετέβησαν μετά το επεισόδιο στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου ζήτησαν βοήθεια. Ένας εκ των θυμάτων, ο 23χρονος Ινδός υπέκυψε στα τραύματα του.
Η Αστυνομία δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες των τεσσάρων καταζητούμενων και μπορείτε να τις δείτε εδώ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία που έφτασε στο ThemaOnline ένας εκ των καταζητούμενων θεάθηκε στη Λευκωσία με δεμένο χέρι να ζητά λεφτά για εγχείρηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ο καταζητούμενος Ινδός δολοφόνος εζήτησε μου 5 ευρώ να κάμει εγχείρηση» - «Είχε τυλιγμένο χέρι»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις