ΚΥΠΡΟΣ: Νεαρό πρόσωπο φέρεται να ανέβαζε στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας

ΚΥΠΡΟΣ: Νεαρό πρόσωπο φέρεται να ανέβαζε στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας

Νεαρό πρόσωπο φέρεται να ανέβασε αριθμό αρχείων φωτογραφιών αλλά και βίντεο παιδικής πορνογραφίας,

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας διεξήγαγαν το μεσημέρι της Τετάρτης (4/1) βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε οικία νεαρού προσώπου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το νεαρό πρόσωπο, φέρεται να ανέβασε αριθμό αρχείων φωτογραφιών αλλά και βίντεο παιδικής πορνογραφίας,  σε συγκεκριμένη εφαρμογή στο διαδίκτυο.

Ως τεκμήρια κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ταμπλέτα, τα οποία θα σταλούν για να τύχουν δικανική εξέταση.
Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE