Όλοι οι δωρεάν κωδικοί διαδικτύου σε μια εφαρμογή – Ο δημιουργός του app μπέρδεψε την Κυπριακή Δημοκρατία με... - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλοι οι δωρεάν κωδικοί διαδικτύου σε μια εφαρμογή – Ο δημιουργός του app μπέρδεψε την Κυπριακή Δημοκρατία με... - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκπληκτική εφαρμογή για τους χρήστες του διαδικτύου και δη όσους ταξιδεύουν συχνά, αλλά και σοβαρό λάθος που υπονομεύει την κρατική υπόσταση της Κύπρου.

Ο λόγος για το application που δημιούργησε ο προγραμματιστής και blogger Anil Polat. Μέσω αυτής της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να συνδέεται με το διαδίκτυο, αφού του παρέχει τους κωδικούς του wifi σε όλα τα δημοφιλή αεροδρόμια του κόσμου και όχι μόνο.

Ως εδώ, όλα καλά... Όταν ο χρήστης αναζητά σύνδεση στην Κύπρο, θα βρει κωδικούς για το παράνομο αεροδρόμιο του Ercan, αυτό της Τύμβου, αντί ο επίσημος διεθνής αερολιμένας της Κυπριακής Δημοκταρίας στην Λάρνακα.

Στην ουσία υπονομεύεται η κρατική υπόσταση της Κύπρου. Ήδη ο Anil Polat έχει ειδοποιηθεί γι΄ αυτό το λάθος.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE