Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης 04/01 σε ώρα αιχμής

Ένα τρένο της γραμμής του Λονγκ Άιλαντ εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 37 επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στις 8:20 το πρωί, ώρα αιχμής για τους Νεοϋορκέζους.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και διασώστες που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος έδειχναν καπνό να βγαίνει από το τρένο, ενώ διακρίνεται και τουλάχιστον μία πόρτα που έχει σπάσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για το ποια μπορεί να είναι η αιτία του συμβάντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE