Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης 04/01 σε ώρα αιχμής

Ένα τρένο της γραμμής του Λονγκ Άιλαντ εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 37 επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στις 8:20 το πρωί, ώρα αιχμής για τους Νεοϋορκέζους.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και διασώστες που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος έδειχναν καπνό να βγαίνει από το τρένο, ενώ διακρίνεται και τουλάχιστον μία πόρτα που έχει σπάσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για το ποια μπορεί να είναι η αιτία του συμβάντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE