Πυροσβέστης έδωσε μόνος του προαγωγή στον εαυτό του

Πυροσβέστης έδωσε μόνος του προαγωγή στον εαυτό του

Καταγγελία στο φως της δημοσιότητας σχετικά με πυροσβέστη προήγαγε τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" την Τετάρτη 4/1, διοικητική έρευνα διεξάγεται τις τελευταίες μέρες από την Αστυνομία μετά από καταγγελίες, συγκεκριμένα πυροσβέστης που μάλιστα μετέβη στο Ισραήλ για τις μεγάλες φωτιές, έδωσε στον εαυτό του προαγωγή και από υπαστυνόμος προήχθη σε ανώτερο υπαστυνόμο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εν λόγω πυροσβέστης έφερε τον βαθμό του ανώτερου υπαστυνόμου αντί του υπαστυνόμου. 

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο αξιωματικός ήταν ανώτερος υπαστυνόμος αλλά η προαγωγή του ακυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE