Πυροσβέστης έδωσε μόνος του προαγωγή στον εαυτό του

Πυροσβέστης έδωσε μόνος του προαγωγή στον εαυτό του

Καταγγελία στο φως της δημοσιότητας σχετικά με πυροσβέστη προήγαγε τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" την Τετάρτη 4/1, διοικητική έρευνα διεξάγεται τις τελευταίες μέρες από την Αστυνομία μετά από καταγγελίες, συγκεκριμένα πυροσβέστης που μάλιστα μετέβη στο Ισραήλ για τις μεγάλες φωτιές, έδωσε στον εαυτό του προαγωγή και από υπαστυνόμος προήχθη σε ανώτερο υπαστυνόμο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εν λόγω πυροσβέστης έφερε τον βαθμό του ανώτερου υπαστυνόμου αντί του υπαστυνόμου. 

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο αξιωματικός ήταν ανώτερος υπαστυνόμος αλλά η προαγωγή του ακυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE