ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να παραδώσει το φαγητό και του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να παραδώσει το φαγητό και του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα

Κλάπηκε καθώς ο διανομέας μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας για να παραδώσει παραγγελία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από διευθυντή καταστήματος παρασκευής έτοιμου φαγητού στη Λευκωσία ότι, γύρω στις 7.50μ.μ. την Τρίτη 4/1, ενώ διανομέας του καταστήματος μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου στάθμευσε τη μοτοσικλέτα του για να παραδώσει παραγγελία, άγνωστος πλησίασε τη μοτοσικλέτα και την έκλεψε. 

Η μοτοσικλέτα φέρει αριθμούς εγγραφής ΜΡΤ833 και είναι μάρκας LΙΝΗΑΙ LASER, κυβισμού 125cc, χρώματος μπλε, αξίας €1,800 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE