Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό

Σε απεγκλωβισμό ατόμου μετά από τροχαίο ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική την Τρίτη (3/1) η ώρα 17:25 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση της λεωφόρου Γρίβα Διγενή και οδού Μετοχίου στην Έγκωμη. 

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Πύλης Πάφου και Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Ττάντη΄΄ με ομάδες διάσωσεις και 3 οχήματα. 

Έγινε απεγκλωβισμός ενός ατόμου χωρίς την χρήση διασωστικών εργαλείων από όχημα μάρκας FIAT 500 και αφού τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης σε συνεργασία με το πλήρωμα ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.