ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες 22χρονο για ρίψη καπνογόνου σε ποδοσφαιρικό αγώνα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες 22χρονο για ρίψη καπνογόνου σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Νεαρός 22 χρόνων συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 3/1 από την Αστυνομία για ρίψη καπνογόνου στο γήπεδο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Απόλλωνα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες μεταξύ των ωρών 19.00 – 21.00 στο Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Απόλλωνα ο οποίος έληξε με 3 – 1 υπέρ του Απόλλωνα.
 
Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ρίψη κροτίδας και καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου.
 
Για τη ρίψη του καπνογόνου εξασφαλίστηκε μαρτυρία μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου εναντίον 22χρονου οπαδού της ΑΕΚ.
 
Ο νεαρός κλήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας και αφού παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος κατηγορήθηκε γραπτώς και αργότερα σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
 
Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE