Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: 20χρονος άρχισε να φωνάζει και να σπάζει ότι βρίσκει μπροστά του

Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: 20χρονος άρχισε να φωνάζει και να σπάζει ότι βρίσκει μπροστά του

Παλαιστίνιος ηλικίας 20 χρόνων συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα της κακόβουλης ζημιάς και πρόκλησης ανησυχίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα Παλαιστίνιος ηλικίας 20 χρόνων αιτητής πολιτικού ασύλου ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να εξεταστεί, άρχισε να αντιδρά για το χρόνο που ανέμενε προκειμένου να τον δει γιατρός και άρχισε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα.
 
Στη συνέχεια ο 20χρονος κτύπησε με το δεξί του χέρι μία ξύλινη πόρτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικρή τρύπα. Ο νεαρός συνελήφθη από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε, δηλαδή της κακόβουλης ζημιάς και της ανησυχίας και τέθηκε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.
 
Αργότερα σήμερα ο νεαρός αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE