Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: 20χρονος άρχισε να φωνάζει και να σπάζει ότι βρίσκει μπροστά του

Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: 20χρονος άρχισε να φωνάζει και να σπάζει ότι βρίσκει μπροστά του

Παλαιστίνιος ηλικίας 20 χρόνων συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα της κακόβουλης ζημιάς και πρόκλησης ανησυχίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα Παλαιστίνιος ηλικίας 20 χρόνων αιτητής πολιτικού ασύλου ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να εξεταστεί, άρχισε να αντιδρά για το χρόνο που ανέμενε προκειμένου να τον δει γιατρός και άρχισε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα.
 
Στη συνέχεια ο 20χρονος κτύπησε με το δεξί του χέρι μία ξύλινη πόρτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικρή τρύπα. Ο νεαρός συνελήφθη από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε, δηλαδή της κακόβουλης ζημιάς και της ανησυχίας και τέθηκε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.
 
Αργότερα σήμερα ο νεαρός αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE